Κλειστικό σακούλας με αυτοκόλλητη ταινία

Μηχανήματα Συσκευασίας
Κλιπαριστικά Σακούλας με κλιπ/σύρμα

Η εταιρεία μας σας παρουσιάζει μια καινοτομική μηχανή κλιπαρίσματος σακούλας με αυτοκόλλητη ταινία! Πρόκειται για μια ημιαυτόματη μηχανή τοποθέτησης αυτοκόλλητης ταινίας στην οποία ο χειριστής έχει τη δυνατότητα να εκτυπώσει μεταβλητές πληροφορίες (ημερομηνία λήξης / ημερομηνία συσκευασίας / είδος προϊόντος / λογότυπο/ barcode / qr code κλπ) με την χρήση εκτυπωτή θερμικής μεταφοράς . Κατά αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να χάνετε επιπλέον χρόνο για την ξεχριστή σήμανση πάνω στη σακούλα της ημερομηνίας λήξης και του Lot number, καθώς με μια μόνο κίνηση κλείνετε την σακούλα και παράλληλα έχετε και σήμανση της ημερομηνίας λήξης και του Lot number.
Μια επιπλέον καινοτομία της συγκεκριμένης μηχανής είναι ότι στην άκρη της αυτοκόλλητης ταινίας τοποθετεί ένα κομμάτι απλό χαρτί, έτσι ώστε η αυτόκολλητη ταινία να επανακλειόμενη στην διάρκεια του κύκλου ζωής του προϊόντος και ο καταναλωτής να μπορεί να την επαναχρησιμοποιήσει όσες φορές επιθυμεί, ώστε η σακούλα να κλείνει αεροστεγώς και να επιμηκύνεται η διάρκεια ζωής του!
Η μηχανή είναι κατάλληλη για
Αρτοσκευάσματα
Φρέσκο ψωμί
Είδη ζύμης
Μπισκότα / βουτήματα
Ξηρούς καρπούς
Γλυκά
Παξιμάδια
Τυροκομικά προϊόντα

Φρούτα

Λαχανικά
Βιομηχανικά προϊόντα
Επιπλέον με αυτό τον τρόπο κλεισίματος, το προϊόν σας μπορεί να διέλθει από ανιχνευτή μετάλλων για έλεγχο πιθανών προσμίξεων με μέταλλο. Πλάτος ταινίας 40 χιλ. Ταχύτητα παραγωγής 20 τμχ/λεπτό. Κατάλληλη για συσκευασία αρτοκευασμάτων, γλυκών, παξιμαδιών, κρέατος σε σακούλα. 

 

  • COMIZ
  • Φόρμα Επικοινωνίας